top of page

Om oss

Om Smart Naprapati

Hos Smart Naprapati får du professionell hjälp av kunniga och erfarna naprapater. Vi är lösningsinriktade och fokuserade på att så snabbt som möjligt hjälpa dig med dina besvär. Vi tror på en ärlig, trygg och modern vård baserat på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med dig söker vi efter orsaker bakom dina besvär för att hitta lösningar anpassat efter just din kropp och dina individuella behov.

 

Hos oss kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska exemplen på tillstånd vi hjälper med naprapati men som naprapater jobbar vi givetvis med alla muskler och leder. Här är de vanligaste besvären som vi hjälper våra patienter med:

  • Ont i ryggen

  • Ont i nacken

  • Ont i axeln

  • Spänningshuvudvärk

  • Musarm

  • Tennisarmbåge

  • Ont i höften

  • Ischias

  • Ont i knät

  • Plantarfasciit/Hälsporre

I ett naprapatbesök hos oss ingår en grundlig diskussion, undersökning, behandling och gärna även en genomgång av övningar som du kan göra hemma. Själva behandlingen är oftast en kombination av muskelbehandling såsom pressur av triggerpunkter, massage osv och ledbehandling såsom manipulation och mobilisering. Vi anpassar behandling efter önskemål och utför aldrig en behandling utan godkännande av dig som patient.

Vi hjälper gärna till med personligt anpassade träningsprogram för att du ska slippa återkomma av samma orsak. Allt för att uppnå så bra resultat för dig som möjligt båda på kort och lång sikt.

 

För oss är det viktigt att ständigt utvecklas och vi går därför jämt nya utbildningar och kurser för att kunna erbjuda så bra vård som möjligt.

 

 

Vårt team

Jonas Sveen (Odenplan)
Leg. Naprapat


Jonas är legitimerad naprapat med stort intresse för kroppen. Han är en erfaren, professionell, engagerad och positiv terapeut som brinner för att hjälpa individer med olika besvär och smärtor. På kliniken möter han flest med smärtor i rygg, nacke och axlar, men han jobbar med alla muskler och leder.

 

Jonas blev klar med naprapatutbildningen 2015 och startade SMARTnaprapati Odenplan i 2019. Hos Jonas får du professionell, ärlig och trygg vård baserat på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med dig söker han orsaker bakom dina besvär, så att ni kan hitta rätt behandling och åtgärder för dig.

 

Jonas har också stor erfarenhet inom idrottsskador och träningsskador.

Han har vid sidan av jobb på klinik varit aktiv med naprapati och fysträning för fotbollslag i Superettan, samt behandlat domarna på Sveriges A-landskamper i fotboll. Han har också jobbat på fältet inom hockey, tennis, crossfit och rugby hos elitidrottare och motionärer. Han har även utbildning inom träning och idrott och har själv bakgrund som fotbollsspelare.

På sin fritid gillar Jonas att leka med sin dotter, träna crossfit och se på fotboll. Och som nordman gillar han givetvis att vara ute i naturen. Ut på tur, aldrig sur!

Sagt om Jonas:

Jonas är kunnig, lugn och trygg. Han är lyhörd för att sedan fokusera på det man vill ha hjälp med. Alltid nöjd! (Elin J)

 

Proffsig behandling. Bra träningstips. Får jag ont igen någon annanstans kommer jag tillbaka till Smartnaprapati. (Inger H)

 

Trevlig miljö, goda råd, förståelig förklaring till skada, Känsla att hela tiden var med och delaktig i behandlingen. (Gunilla W)

 

Mycket duktig naprapat som verkligen hittar orsaken bakom smärtan och tar bort den. (Marcus N)

Kunnig, duktig, proffesionell och väldigt trevlig. Bästa dagen på månaden då jag tar en behandling. (Ari L)

Emma_Porträtt_Smartpsd.png
Emma Haglund (Gärdet)
Leg. Naprapat

Emma Haglund är legitimerad naprapat och hälsopedagog med stort intresse för kroppens funktion. Hon är en erfaren, empatisk, professionell och kunskapsrik terapeut som brinner för att hjälpa människor med smärtor. Hon gillar att jobba med allt från kontorsnacke och axlar till ländrygg och fötter.

 

Emma blev klar med naprapatutbildningen 2016 och startade SMARTnaprapati Gärdet 2017. Hos Emma får du professionell, ärlig och trygg vård baserat på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med dig söker hon orsaker bakom dina besvär, så att ni kan hitta rätt behandling och åtgärder för just dig.

 

Emma har en bred idrott- och träningsbakgrund från bland annat simning, fotboll och dans. Hon jobbar även som träningsinstruktör inom till exempel spinning och fysträning. När Emma inte står vid bänken hittar du henne ofta i det fina gymmet på Gärdet där hon rehabtränar patienter eller håller träningsklasser.

 

På sin fritid gillar Emma att vara med sin dotter och att träna. Hon har även intresse av att läsa böcker och att vara ute i naturen. Emma är i sitt ess när hon kan gå i timmar i skogen och plocka svamp.

Sagt om Emma:

Emma är en mycket duktig och engagerad. Känner mig alltid omhändertagen och får hjälp med mina besvär. (Melker L)

 

Emma var väldigt kunnig, trevlig och sympatisk. Hon lyssnade verkligen på vad jag ville ha hjälp med och la upp besöket precis enligt mina önskemål och behov. Rekommenderas varmt! :) (Emmie B)

 

Otroligt kunnig och noggrann. Visar och förklarar övningar mycket bra.  (Leif Ö)

 

Fantastiskt bra behandling och bra övningar som hjälpt min stela rygg. Tack Emma! (Thomas W)

 

Engagerad, noggrann, inlyssnanade och tänker utanför boxen. Mycket kunnig. Ger sig inte förrän hon löst problemet. (Sahra C)

 

Emma är duktig och kan sitt jobb. Hon tar sig alltid tid och lyssnar när man behöver prata med henne om de problem man har. (Madeleine V)

bottom of page