top of page

Om oss

Om Smart Naprapati

Lider du av smärta och värk? Hos Smart Naprapati får du professionell hjälp av kunniga naprapater. Vi är lösningsinriktade och fokuserade på att så snabbt som möjligt hjälpa dig med dina besvär.

Hos oss kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär, återhämtning efter ett lopp eller en stunds nedvarvning i en stressig vardag. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska exemplen på tillstånd man hjälper med naprapati men som naprapater jobbar vi givetvis med alla muskler och leder.

 

Vi hjälper gärna till med personligt anpassade träningsprogram för att du ska slippa återkomma av samma orsak.

 

 

Vårt team

Jonas Sveen (Odenplan)
Leg. Naprapat

Jonas är legitimerad naprapat med stort intresse och erfarenhet inom idrottsskador men jobbar också gärna med rygg-,nack- och axelbesvär.

Jonas har vid sidan av jobb på klinik varit aktiv med naprapati och fysträning för fotbollslag i superettan, samt behandlat domarna på Sveriges A-landskamper i fotboll. Han har också jobbat på fältet inom hockey, tennis, crossfit och rugby hos elitidrottare och motionärer.

På sin fritid gillar Jonas att träna crossfit, se på fotboll och vara ute i naturen. Ut på tur, aldrig sur.

Sagt om Jonas:

Jonas är kunnig, lugn och trygg. Han är lyhörd för att sedan fokusera på det man vill ha hjälp med. Alltid nöjd! (Elin J)

 

Proffsig behandling. Bra träningstips. Får jag ont igen någon annanstans kommer jag tillbaka till Smartnaprapati. (Inger H)

 

Trevlig miljö, goda råd, förståelig förklaring till skada, Känsla att hela tiden var med och delaktig i behandlingen. (Gunilla W)

 

Mycket duktig naprapat som verkligen hittar orsaken bakom smärtan och tar bort den. (Marcus N)

Kunnig, duktig, proffesionell och väldigt trevlig. Bästa dagen på månaden då jag tar en behandling. (Ari L)

Emma_Porträtt_Smartpsd.png
Emma Haglund (Gärdet)
Leg. Naprapat

Emma Haglund är legitimerad naprapat och hälsopedagog. Hon har stort intresse av idrott och har erfarenhet av behandling av såväl motionärer som VM-/EM-medaljörer i bland annat tyngdlyftning.

 

Emma tar också gärna hand om allt från ryggskott och kontorsnacke till huvudvärk och musarm. 

När Emma inte står vid bänken hittar du henne ofta i vårt fina gym där hon rehabtränar patienter eller håller träningsklasser.

Sagt om Emma:

Emma är en mycket duktig och engagerad. Känner mig alltid omhändertagen och får hjälp med mina besvär. (Melker L)

 

Emma var väldigt kunnig, trevlig och sympatisk. Hon lyssnade verkligen på vad jag ville ha hjälp med och la upp besöket precis enligt mina önskemål och behov. Rekommenderas varmt! :) (Emmie B)

 

Otroligt kunnig och noggrann. Visar och förklarar övningar mycket bra.  (Leif Ö)

 

Fantastiskt bra behandling och bra övningar som hjälpt min stela rygg. Tack Emma! (Thomas W)

 

Engagerad, noggrann, inlyssnanade och tänker utanför boxen. Mycket kunnig. Ger sig inte förrän hon löst problemet. (Sahra C)

 

Emma är duktig och kan sitt jobb. Hon tar sig alltid tid och lyssnar när man behöver prata med henne om de problem man har. (Madeleine V)

bottom of page