Om oss

Om Smart Naprapati

Lider du av smärta och värk? Hos Smart Naprapati får du professionell hjälp av kunniga naprapater. Vi är lösningsinriktade och fokuserade på att så snabbt som möjligt hjälpa dig med dina besvär.

Hos oss kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär, återhämtning efter ett lopp eller en stunds nedvarvning i en stressig vardag. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska exemplen på tillstånd man hjälper med naprapati men som naprapater jobbar vi givetvis med alla muskler och leder.

 

Vi hjälper gärna till med personligt anpassade träningsprogram för att du ska slippa återkomma av samma orsak.

 

 

Vårt team

Jonas Sveen (Odenplan)
Leg. Naprapat

Jonas är legitimerad naprapat med stort intresse och erfarenhet inom idrottsskador men jobbar också gärna med rygg-,nack- och axelbesvär.

Jonas har vid sidan av jobb på klinik varit aktiv med naprapati och fysträning för fotbollslag i superettan, samt behandlat domarna på Sveriges A-landskamper i fotboll. Han har också jobbat på fältet inom hockey, tennis, crossfit och rugby hos elitidrottare och motionärer.

På sin fritid gillar Jonas att träna crossfit, se på fotboll och vara ute i naturen. Ut på tur, aldrig sur.

Emma Haglund (Gärdet)
Leg. Naprapat

Emma Haglund är legitimerad naprapat och hälsopedagog. Hon har stort intresse av idrott och har erfarenhet av behandling av såväl motionärer som VM-/EM-medaljörer i bland annat tyngdlyftning.

 

Emma tar också gärna hand om allt från ryggskott och kontorsnacke till huvudvärk och musarm. 

När Emma inte står vid bänken hittar du henne ofta i vårt fina gym där hon rehabtränar patienter eller håller träningsklasser.

© 2019 Smart Naprapati. Grafisk design och webbdesign av Christian Nützel Grafisk Design & Kommunikation

Sandhamnsgatan 63, Gärdet, 

Odengatan 80, Odenplan

  • White Facebook Icon