top of page

Naprapati

Naprapati

En naprapat behandlar de flesta typer av akuta och långvariga besvär relaterade till muskler och leder. De mest vanliga besvären som vi ser är smärtor i rygg och nacke. Inte konstigt då detta är de vanligaste besvären i befolkningen generellt. Vi har dock stor kunskap om övriga kroppen i tillägg och har hjälpt otroligt många med besvär i axlar, käk, huvud(verk), armbågar, höfter, knän och fötter samt armar och ben. Hela rörelseorganet med andra ord.

 

​Det tar 5 år att bli legitimerad naprapat i Sverige: 4 intensiva år i skolan och 1 år med legitimationspraktik. Skolan är fylld med djupgående teoretiska och praktiska ämnen inom kroppen och vi kan betrakta oss själva som experter inom undersökning, diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande av smärttillstånd i muskel- och skelettsystemet.

 

Vid första besöket ingår därför alltid ett grundligt samtal och undersökning. Detta gör vi framför allt för att utesluta, diagnostisera och komma fram till vilken behandling som blir bäst för just dig.

 

Genom att kombinera olika behandlingstekniker så som triggerpunktsbehandling, massage, mobilisering, manipulation, stretching, rehabiliterings- och rörlighetsövningar, samt i vissa fall dry needling, kan vi på ett effektivt sätt reducera din smärta och även förbättra din rörlighet och funktion. Vi anpassar behandling efter önskemål och utför aldrig en behandling utan godkännande av dig som patient.

Boka online via Bokadirekt.se - enkelt, smidigt och tryggt.

bottom of page